LPG inbouw Dordrecht

Bent u in Dordrecht op zoek naar LPG-inbouw? Dan raden wij u aan om uw LPG-inbouw te laten uitvoeren bij een betrouwbare specialist. AGR heeft als oudste LPG-installateur van het land al meer dan 59 jaar ervaring met LPG-inbouw en verzorgt ook LPG-inbouw voor klanten in Dordrecht.

Het is in meerdere opzichten aantrekkelijk om op LPG te rijden.

Zo is LPG vergeleken met benzine en diesel een voordelige brandstof.

Meer kilometers

De prijs per liter en de prijs per afgelegde kilometer is veel lager.

Minder Kosten

Op LPG worden minder accijns geheven dan op diesel en benzine

Klimaat verantwoord

Daarnaast zorgt LPG voor minder CO2 uitstoot, waardoor LPG bovendien milieuvriendelijker is.

Eerste officieel erkende LPG-installateur

Als eerste officieel erkende LPG-installateur van Nederland kunnen wij voor u in Dordrecht niet alleen de inbouw van LPG verzorgen, maar leveren wij ook onderhoud en voeren wij reparaties uit. AGR onderscheidt zich door kwaliteit; wij streven ernaar om u in Dordrecht de beste dienstverlening te bieden. Dat wij kwaliteitswerk bieden betekent niet dat u bij ons een hogere prijs betaalt dan bij een andere LPG-garage. Wij kunnen Inbouw LPG zelfs tegen de laagste prijs aanbieden omdat wij als grootste LPG-specialist van Nederland LPG-installaties in grote hoeveelheden kunnen inkopen. Hierdoor zijn we niet alleen de oudste, maar ook de meest voordelige LPG-specialist van het land!

Voordeling en milieuvriendelijk

LPG is in vergelijking met benzine en diesel een voordelige brandstof. Dit komt doordat op LPG veel minder accijns wordt geheven dan op benzine en diesel – zowel de prijs per liter als de prijs per afgelegde kilometer is hierdoor lager. En dat is niet alles, LPG zorgt ook voor een lagere CO2-uitstoot, waardoor LPG milieuvriendelijker is. Er zijn redenen genoeg om over te stappen op LPG.

Wie rekent, rijdt autogas

Het kan echter moeilijk zijn om in Dordrecht een LPG-auto te vinden die voldoet aan uw wensen. Er zijn ook simpelweg minder LPG-auto’s op de markt. Gelukkig is de inbouw van LPG in veel gevallen een goed alternatief. In de meeste nieuwe en occasion benzineauto’s is de inbouw van LPG mogelijk – bij dieselauto’s kan dit helaas niet. De inbouw van LPG heeft u meestal binnen korte tijd terugverdiend. U betaalt, elke keer dat u in Dordrecht gaat tanken, immers veel minder als u LPG gebruikt.