AGR

Over LPG

AGR, dé LPG-inbouwspecialist

LPG (autogas) is net zo betrouwbaar als diesel of benzine, maar véél goedkoper. Dat betekent altijd lachen aan de pomp! Door het gigantische prijsverschil met diesel en benzine verdient u uw LPG-installatie gemiddeld al binnen 9000 kilometer terug! Daarna lacht u nog harder, omdat uw LPG-installatie enorm lang meegaat. Veel van onze klanten verhuizen hun LPG-installatie zelfs naar hun volgende auto. 

LPG is niet alleen fantastisch voor uw portemonnee, maar ook vriendelijk voor de wereld. Dat komt omdat LPG veel minder CO2 uitstoot.

LPG-installaties hebben zich technologisch razendsnel ontwikkeld, waardoor uw motor soepel loopt met nauwelijks vermogensverlies. De door ons geleverde geavanceerde klepsmering zorgt ervoor dat uw motor nét zo lang meegaat en het schonere LPG leidt zelfs tot minder vervuiling van de motorolie.

Kies dan wel voor een goede en vakkundig ingebouwde LPG-installatie van AGR, voor heel veel probleemloze kilometers. Sterker nog: wij geven tot 5 jaar garantie, ongeacht het aantal kilometers! Omdat wij groot inkopen zijn wij ook nog eens de goedkoopste. Dat doet niemand in Nederland ons na.

Voordelen LPG

Met ruim 59 jaar ervaring zijn wij dan ook dé LPG-inbouwspecialist van Nederland. In 1988 waren wij bovendien het eerste bedrijf dat door het Rijk erkend werd als installateur. 

LPG is:

Veel goedkoper

Nét zo betrouwbaar

Beter voor het milieu

Nét zo goed voor de motor

Geschikt voor alle automerken

Goed en goedkoop LPG laten inbouwen? AGR. 

Contact

Meer weten? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel 010 – 462 02 61.