LPG inbouw Zoetermeer

Woont u in Zoetermeer en bent u geïnteresseerd in LPG-inbouw? Wij adviseren u om LPG-inbouw uit te laten door een betrouwbaar vakman. AGR is de oudste LPG-installateur van Nederland en bouwt voort op meer dan 59 jaar ervaring in LPG-inbouw. AGR verzorgt ook LPG-inbouw voor klanten in Zoetermeer.

Het is in meerdere opzichten aantrekkelijk om op LPG te rijden.

Zo is LPG vergeleken met benzine en diesel een voordelige brandstof.

Meer kilometers

De prijs per liter en de prijs per afgelegde kilometer is veel lager.

Minder Kosten

Op LPG worden minder accijns geheven dan op diesel en benzine

Klimaat verantwoord

Daarnaast zorgt LPG voor minder CO2 uitstoot, waardoor LPG bovendien milieuvriendelijker is.

Voordelige brandstof

Als eerste officieel erkende LPG-installateur van Nederland kunnen wij voor u in Zoetermeer niet alleen de inbouw van LPG verzorgen, maar ook zorgen wij voor het onderhoud en voeren wij reparatiewerkzaamheden uit. Wat AGR anders maakt is de kwaliteit; wij streven ernaar om u in Zoetermeer de allerbeste service te bieden. Voor de kwaliteit die u bij ons krijgt hoeft u niet meer te betalen dan elders; wij bieden LPG-inbouw zelfs tegen de laagste prijs aan, omdat wij als grootste LPG-specialist van Nederland LPG-installaties in grote volumes kunnen inkopen. Op deze manier zijn we niet alleen de oudste, maar ook de meest voordelige LPG-specialist van het land!

Minder CO2-uitstoot

LPG is een relatief goedkope brandstof, in vergelijking met benzine en diesel. Op LPG wordt namelijk veel minder accijns geheven dan op diesel en benzine. Hierdoor is zowel de prijs per liter als de prijs per afgelegde kilometer lager. Bovendien veroorzaakt LPG minder CO2-uitstoot dan benzine en diesel, waardoor LPG ook nog eens milieuvriendelijker is. Er zijn dus redenen genoeg om over te stappen op LPG!

LPG laten inbouwen en terugverdienen

Helaas kan het best moeilijk zijn om in Zoetermeer een LPG-auto te vinden die aan al uw wensen voldoet. In LPG-auto’s is vaak minder keuze, om dat er nu eenmaal minder zijn. Gelukkig is de inbouw van LPG vaak een haalbaar alternatief dat uw mogelijkheden flink uitbreidt. In de meeste nieuwe en occasion benzineauto’s is de inbouw van LPG mogelijk. (LPG-inbouw is niet mogelijk bij dieselauto’s.) De inbouw van LPG heeft u meestal binnen korte tijd terugverdiend. U betaalt, elke keer dat u in Zoetermeer gaat tanken, immers veel minder als u LPG gebruikt.

Vakantie

Van 12 juli t/m 2 augustus zijn wij met vakantie. Offerte aanvragen worden dagelijks beantwoord.