LPG inbouw Delft

Komt u uit Delft en overweegt u LPG-inbouw te laten uitvoeren? Dan raden wij u aan om de LPG-inbouw te laten doen door een ervaren specialist. AGR is de oudste LPG-installateur van Nederland en heeft al meer dan 59 jaar ervaring met LPG-inbouw. AGR voert al jaren LPG-inbouw uit voor klanten in Delft. Als eerste officieel erkende LPG-installateur van Nederland zijn wij voor u in Delft niet alleen het adres voor inbouw van LPG, maar kunt u bij ons ook terecht voor reparatie en onderhoud.

Het is in meerdere opzichten aantrekkelijk om op LPG te rijden.

Zo is LPG vergeleken met benzine en diesel een voordelige brandstof.

Meer kilometers

De prijs per liter en de prijs per afgelegde kilometer is veel lager.

Minder Kosten

Op LPG worden minder accijns geheven dan op diesel en benzine

Klimaat verantwoord

Daarnaast zorgt LPG voor minder CO2 uitstoot, waardoor LPG bovendien milieuvriendelijker is.

Service en kwaliteit

De onderscheidende factor van AGR is kwaliteit; we doen ons uiterste best om u in Delft goede dienstverlening te bieden. Voor de kwaliteit die u bij ons krijgt betaalt u niet meer dan ergens anders; integendeel, wij kunnen LPG-inbouw tegen de laagste kosten aanbieden, omdat wij als grootste LPG-specialist van Nederland LPG-installaties in grote hoeveelheden in kunnen kopen. Zo zijn we niet alleen de oudste, maar ook de meest prijsbewuste LPG-specialist van Nederland!

Goedkoper en mileuvriendelijk

Het is aantrekkelijk om op LPG te rijden, omdat LPG vergeleken met benzine en diesel een voordelige brandstof is. De prijs per liter en de prijs per afgelegde kilometer is behoorlijk lager, omdat er op LPG minder accijns geheven wordt dan op diesel en benzine. Daarnaast zorgt LPG voor minder CO2-uitstoot, waardoor LPG ook nog eens milieuvriendelijker is. Genoeg redenen om over te stappen op LPG dus!

Snel terugverdiend

Helaas kan het moeilijk zijn om in Delft een LPG-auto te vinden die aan al uw eisen voldoet. Er zijn immers minder LPG-auto’s te koop, en daardoor is uw keuze beperkt. Dit probleem is echter op te lossen door LPG-inbouw! LPG-inbouw is bij de meeste nieuwe en occasion benzineauto’s mogelijk, dus geeft u in Delft aanzienlijk meer mogelijkheden. De inbouw van LPG is meestal binnen korte tijd terugverdiend. Iedere keer dat u in Delft LPG tankt betaalt u tenslotte aanzienlijk minder dan bij benzine of diesel.