LPG inbouw Schiedam

Als eerste officieel erkende LPG-installateur van Nederland weet AGR als geen ander hoe LPG-inbouw op de juiste manier moet worden gedaan. Wij staan nu klaar voor LPG in Schiedam om ook jouw auto op deze goedkopere brandstof te kunnen laten rijden.

Het is in meerdere opzichten aantrekkelijk om op LPG te rijden.

Zo is LPG vergeleken met benzine en diesel een voordelige brandstof.

Meer kilometers

De prijs per liter en de prijs per afgelegde kilometer is veel lager.

Minder Kosten

Op LPG worden minder accijns geheven dan op diesel en benzine

Klimaat verantwoord

Daarnaast zorgt LPG voor minder CO2 uitstoot, waardoor LPG bovendien milieuvriendelijker is.

Hoge kwaliteit en professionele service!

Met meer dan 59 jaar ervaring onderscheiden we ons door een zeer hoge kwaliteit. En doordat we groot inkopen, kunnen we dit aanbieden tegen lage prijzen. In het schitterende Schiedam wil je graag zo goedkoop mogelijk kunnen rijden en dankzij LPG kan dat. Geniet van onze professionele service en maak een investering voor je portemonnee en je omgeving. Lees hier meer over de voordelen van LPG of neem gewoon even contact met ons op. We helpen je graag verder.

Waarom zou ik LPG gebruiken?

Er zijn twee grote redenen om gebruik te maken van LPG. Ten eerste is het beter voor je omgeving, omdat er minder CO2 uitstoot bij komt kijken. Hiernaast is het beter voor je portemonnee, omdat LPG een stuk goedkoper is dan benzine en diesel. Zowel de prijs per liter als de prijs per afgelegde kilometer is een stuk lager. Dit komt door de vele malen lagere accijnzen die eraan vastzitten. Wanneer je de LPG ombouw door ons laat doen, heb je die zo weer terug verdient. Al vanaf 6.500 kilometer per jaar rijd je goedkoper en dat merk je.

LPG in Schiedam vind je bij ons

Met de auto kun je in Schiedam overal komen. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan de prachtige zeven stellingmolens of de Havenkerk. Ook de vele historische stadsgezichten en monumenten zijn een lust voor het oog. Of ga gezellig winkelen op de Grote Markt of de Korenbeurs. Waar je ook heen wilt, met LPG kan het goedkoop en zonder de omgeving te veel te belasten.