LPG inbouw Capelle aan den IJssel

Woont u in Capelle aan den IJssel en bent u geïnteresseerd in LPG-inbouw? Dan adviseren wij u om de LPG-inbouw uit te laten door een betrouwbaar vakman. AGR is de oudste LPG-installateur van Nederland en bouwt voort op meer dan 59 jaar ervaring in LPG-inbouw. AGR verzorgt ook al jaren LPG-inbouw voor klanten in Capelle aan den IJssel. Als eerste officieel erkende LPG-installateur van Nederland kunnen wij voor u in Capelle aan den IJssel niet alleen de inbouw van LPG uitvoeren, maar ook zorgen wij voor het onderhoud en voeren wij reparatiewerkzaamheden uit.

Het is in meerdere opzichten aantrekkelijk om op LPG te rijden.

Zo is LPG vergeleken met benzine en diesel een voordelige brandstof.

Meer kilometers

De prijs per liter en de prijs per afgelegde kilometer is veel lager.

Minder Kosten

Op LPG worden minder accijns geheven dan op diesel en benzine

Klimaat verantwoord

Daarnaast zorgt LPG voor minder CO2 uitstoot, waardoor LPG bovendien milieuvriendelijker is.

MInder uitstoot en goedkoper

LPG is in vergelijking met benzine en diesel een relatief goedkope brandstof. Dit komt doordat op LPG veel minder accijns geheven dan op diesel en benzine. Hierdoor is zowel de prijs per liter als de prijs per afgelegde kilometer lager. Bovendien levert LPG minder CO2-uitstoot op dan benzine en diesel, waardoor LPG ook milieuvriendelijker is. Er is dus reden genoeg om over te schakelen op LPG!

In korte tijd terugverdiend

Helaas kan het best moeilijk zijn om in Capelle aan den IJssel een LPG-auto te vinden die aan al uw wensen voldoet. In LPG-auto’s heeft u vaak minder keuze, om dat er nu eenmaal minder zijn. De inbouw van LPG is gelukkig vaak een haalbaar alternatief dat uw mogelijkheden flink uitbreidt. In de meeste nieuwe en occasion benzineauto’s is de inbouw van LPG mogelijk. (LPG-inbouw is niet mogelijk bij dieselauto’s.) De inbouw van LPG heeft u meestal binnen korte tijd terugverdiend. U betaalt elke keer dat u in Capelle aan den IJssel brandstof tankt immers veel minder als u LPG gebruikt.

Van echte kwaliteit

Wat AGR anders maakt is de kwaliteit die we leveren; het is ons streven om u in Capelle aan den IJssel de allerbeste service te bieden. Voor de kwaliteit die u bij ons krijgt hoeft u niet meer te betalen dan ergens anders; we bieden LPG-inbouw zelfs tegen de laagste prijs aan! Dit kunnen we doen omdat wij als grootste LPG-specialist van Nederland LPG-installaties in grote volumes kunnen inkopen. Zo komt het dat we niet alleen de oudste, maar ook de meest voordelige LPG-specialist van het land zijn!