LPG inbouw Spijkenisse

Het is om verschillende redenen aantrekkelijk om op LPG te rijden. Allereerst is LPG vergeleken met benzine en diesel een voordelige brandstof; zowel de prijs per liter als de prijs per afgelegde kilometer zijn behoorlijk lager, omdat er op LPG minder accijns geheven wordt dan op diesel en benzine. Daarnaast stoot u met LPG minder CO2 uit, waardoor LPG bovendien milieuvriendelijker is. Er is dus voldoende reden om over te stappen op LPG dus!

Het is in meerdere opzichten aantrekkelijk om op LPG te rijden.

Zo is LPG vergeleken met benzine en diesel een voordelige brandstof.

Meer kilometers

De prijs per liter en de prijs per afgelegde kilometer is veel lager.

Minder Kosten

Op LPG worden minder accijns geheven dan op diesel en benzine

Klimaat verantwoord

Daarnaast zorgt LPG voor minder CO2 uitstoot, waardoor LPG bovendien milieuvriendelijker is.

LPG inbouw in uw auto?

Helaas kan het moeilijk zijn om in Spijkenisse een LPG-auto te vinden die aan al uw eisen voldoet. Er zijn in vergelijking met benzine- en dieselauto’s weinig LPG-auto’s te koop, waardoor uw keuze beperkt is. Dit probleem is echter op te lossen door LPG-inbouw! LPG-inbouw is bij de meeste nieuwe en occasion benzineauto’s mogelijk, dus geeft u in Spijkenisse aanzienlijk meer mogelijkheden. U kunt de inbouw van LPG snel terugverdienen. Iedere keer dat u in Spijkenisse LPG tankt betaalt u tenslotte aanzienlijk minder dan bij benzine of diesel.

LPG-inbouw door AGR

Komt u uit Spijkenisse en overweegt u een LPG-inbouw? Wij raden u aan om de LPG-inbouw te laten uitvoeren door een ervaren specialist. AGR is de oudste LPG-installateur van Nederland en heeft al meer dan 57 jaar ervaring met LPG-inbouw. AGR voert al jaren LPG-inbouw uit voor klanten in Spijkenisse. Als eerste officieel erkende LPG-installateur van Nederland zijn wij voor u in Spijkenisse niet slechts het adres voor inbouw van LPG, maar u kunt bij ons ook terecht voor reparatie en onderhoud.

Kwaliteit krijg je bij AGR

De onderscheidende factor van AGR is kwaliteit; wij streven ernaar om u in Spijkenisse de beste dienstverlening te bieden. Voor de kwaliteit die u bij ons krijgt betaalt u niet meer dan ergens anders; integendeel, wij kunnen LPG-inbouw tegen de laagste prijs aanbieden, omdat wij als grootste LPG-specialist van Nederland LPG-installaties in grote hoeveelheden in kunnen kopen. Zo zijn we niet alleen de oudste, maar ook de meest prijsbewuste LPG-specialist van Nederland!

Vakantie

Van 12 juli t/m 2 augustus zijn wij met vakantie. Offerte aanvragen worden dagelijks beantwoord.