LPG inbouw Sliedrecht

Ben je op zoek naar LPG in Sliedrecht? Dan ben je bij AGR aan het juiste adres. Met meer dan 59jaar ervaring met LPG-inbouw, weten we als geen ander hoe we met zorg en kunde jouw auto op LPG kunnen laten rijden.

Het is in meerdere opzichten aantrekkelijk om op LPG te rijden.

Zo is LPG vergeleken met benzine en diesel een voordelige brandstof.

Meer kilometers

De prijs per liter en de prijs per afgelegde kilometer is veel lager.

Minder Kosten

Op LPG worden minder accijns geheven dan op diesel en benzine

Klimaat verantwoord

Daarnaast zorgt LPG voor minder CO2 uitstoot, waardoor LPG bovendien milieuvriendelijker is.

Vakkundig en betaalbaar

Je wilt immers gemakkelijk en goedkoop in en rondom Sliedrecht rijden. LPG brandstof maakt dit mogelijk. Je kunt ook bij ons terecht voor onderhoud en reparaties. Zo weet je zeker dat je in Sliedrecht altijd vakkundig en tegen betaalbare prijzen geholpen kan worden. Wij onderscheiden ons door de beste kwaliteit en service te leveren die er te vinden is. Ontdek het zelf en gun jezelf de meerwaarde van echte kwaliteit.

Waarom LPG?

Er zijn verschillende goede redenen om gebruik te maken van LPG. Ten eerste de prijs. Het is goedkoper om op deze brandstof te rijden dan op benzine of diesel. Hiermee heb je je investering voor de ombouw er zo uit. Hiernaast is LPG beter voor het milieu, omdat er minder CO2 uitstoot is. Het is dus niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor je omgeving. Je hoeft tevens niet veel te rijden om je investering terug te verdienen. Al vanaf 6.500 kilometer per jaar wordt LPG winstgevend. Neem daarom vandaag nog contact op met AGR om advies te krijgen over jouw situatie.

Met LPG door Sliedrecht

Sliedrecht is een prachtige gemeente waar veel te zien en te doen is. Zo zijn er bijvoorbeeld het Nationaal Baggermuseum, het Sliedrechts museum en veel verschillende monumenten en beelden te zien. En vergeet uiteraard het tweejaarlijkse Baggerfestival niet. Het zou zonde zijn om al deze mooie plekken en evenementen te missen. Gelukkig kun je met LPG goedkoop naar en door Sliedrecht rijden. Bij AGR maken we het voor je mogelijk.

Vakantie

Van 12 juli t/m 2 augustus zijn wij met vakantie. Offerte aanvragen worden dagelijks beantwoord.