LPG inbouw Den Haag

De LPG specialist van Den Haag is AGR. LPG specialist AGR onderscheidt zich door zijn jarenlange kennis en ervaring in het LPG inbouw, -onderhoud en –reparatie in Den Haag en omstreken. Onze erkende en gespecialiseerde monteurs kunnen alle automerken ombouwen tot een auto die rijdt op autogas. Als LPG specialist in Den Haag zijn wij bevoegd om naast het LPG onderhoud en de LPG reparaties ook APK keuringen te verrichten en regulier onderhoud aan uw auto uit te voeren. Bij AGR, de LPG specialist van Den Haag, vindt u alles dat u wenst voor uw auto onder één dak.

Het is in meerdere opzichten aantrekkelijk om op LPG te rijden.

Zo is LPG vergeleken met benzine en diesel een voordelige brandstof.

Meer kilometers

De prijs per liter en de prijs per afgelegde kilometer is veel lager.

Minder Kosten

Op LPG worden minder accijns geheven dan op diesel en benzine

Klimaat verantwoord

Daarnaast zorgt LPG voor minder CO2 uitstoot, waardoor LPG bovendien milieuvriendelijker is.

Voordelen van een LPG specialist

Autobezitters die hun auto op gas G3 laten rijden profiteren direct van een lastenbesparing die kan oplopen tot wel honderden euro’s per jaar. Een autobezitter met een LPG inbouw van dé LPG specialist uit Den Haag – AGIN B.V. – profiteert ook van 2 jaar garantie, vakkundig onderhoud en meer dan 59 jaar ervaring in LPG installaties. Met onze lange staat van dienst behoren wij tot de LPG specialist van Den Haag en de rest van Nederland.

Autogas Den Haag

De voordelen van een auto op gas G3 zijn al interessant voor iedere autobezitter die jaarlijks meer dan 9.000 kilometer per jaar rijdt. Bent u benieuwd hoeveel u precies kunt besparen? Voer dan de kentekencheck uit op onze website en ontdek binnen enkele seconden wat u kunt besparen als uw auto op gas G3 rijdt. Als LPG specialist hebben wij al duizenden auto’s in Den Haag voorzien van een LPG inbouw.

Wie rekent, rijdt autogas

Ons motto is “Wie rekent, rijdt autogas”. Rijdt u al autogas en bent u geïnteresseerd in onze diensten voor een auto op autogas, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Overweegt u een LPG installatie in uw auto in te bouwen en bent u benieuwd wat u kunt besparen? Voer dan onze kentekencheck uit. Voor overige vragen over LPG en autogas kunt u ons altijd bellen of mailen.

Vakantie

Van 12 juli t/m 2 augustus zijn wij met vakantie. Offerte aanvragen worden dagelijks beantwoord.